MILLIY STATISTIKANI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Toshpo’latova, Dildora; Nurmatov, Kamol (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada mamlakatimizda olib borilayotgan milliy statistikani rivojlantirish yo’llari haqida mulohazalar bayon etiladi.