UMUMIY OʻRTA TA’LIM MAKTABLARI OʻQUVCHILARIDA OLAM TUZILISHI HAQIDAGI TASAVVURLARNI SHAKLLANTIRISH - Saydayev, Obid (Физико-технологического образование, 2021)
Rivojlanayotgan hayotning boshlangʻich nuqtasi Katta portlash va yakkalik holati toʻsatdan buzilgan paytdan boshlanadi.