FAN TO’GARAKLARINING MAQSADI, VAZIFASI VA IMKONIYATLARI - Choriyeva, Zuxra; Alqarov, Qodir (Физико-технологического образование, 2021)
Har qanday mamlakatning shon - shuhrati va kuch – qudratini, bilimli, ijodkor kishilari, yangi texnika texnologiyalari salohiyati va yuksak madaniyati belgilaydi.