MULTIMEDIA TEXNOLOGIУALARINING KIMYO TA’LIMIDAGI O’RNI - D.K.Muradova; H.S.Musayeva; N.Normatova (Журнал естественных наук, 2025)
Ushbu maqolada multimediya texnologiyalarining Vitaminlar mavzusini o’qitishda qo’llanilish imkoniyatlari va yutuqlari yoritilgan