ВЫРАЩИВАНИЕ ГРИБОВ ВЕШЕНКА ОБЫКНОВЕННАЯ НА ЗАНАЯТИЯХ ПО ПРЕДМЕТУ БИОЛОГИЯ - Абдуллаева Нилуфар (Журнал естественных наук, 2025)
maqolada o’quvchilar veshenka qo’ziqorini etishtirish texnologiyasi bilan tanishadigan darsdan tashqari mashg’ulotlarni tashkil etish to’g’risida ma’lumot berilgan. Veshenka qo’ziqorini etishtirish jarayonining asosiy printsiplari ham tasvirlangan.