RUDALARDAN OLTINNI AJRATISHNING GRAVITATSION USULI - Xasanov A.S.; Rahmonova.U.T. (Журнал естественных наук, 2025)
Ushbu maqolada nodir metallarni ajratishda gravitasiya usulida boyitish,cho’ktirish mashinalarida oltinni ajratib olish, gravitasion boyitish muhiti,OMR –A1 cho’ktirish mashinasi va uning yutuqlari haqida ma’lumotlar berilgan.