KO’PBURCHAK VA AYLANA KOMBINATSIYASINI O’QITISHGA BA’ZI MISOLLAR - G'iyosova, Zebo (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada ko’pburchak va aylana kombinatsiyasini o’qitish metodikasi bo’lib, bunda uchburchak, to’rtburchak, muntazam ko’pburchak va ularga ichki va tashqi chizilgan aylanaga oid ba’zi qiziqarli masalalar orqali ma’lum bir yechish usullari berilgan.