ELEKTRON AXBOROT TA’LIM MUHITIDA GEOMETRIYA FANINI O’QITISH - Turdiboyev, Sanjar (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada o’quvchilarga geometriya fanini o’qitishda axborot kommunukatsion texnologiyalaridan foydalanish tartiblari hamda bir qancha dasturlar haqida tushuncha berib o’tilgan.