7-SINF MATEMATIKA DARSLIKLARIDA KOMBINATORIKA MASALALARINI HAYOTGA BOG’LAB O’QITISH. - Bayzaqov, Maxmud; Begaliyeva, Mehribon (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada 7-sinf matematika darsliklaridagi kombinatorika masalalarini o’quvchi yoshlarga hayotga bog’lab o’qitish hamda bu orqali ularning mantiqiy fikrlashini oshirishga qaratilganligi haqida bayon qilingan va kombinatorika ning asosiy qoidalariga asosan masalalar yechimlari ko’rsatilgan.