MATEMATIKADA UCHINCHI SHAXS YUMORI - Po'latov, Baxtiyor; Alimov , Bekzod; Fayzullayev, Abduraxim; Qo'ng'irov , Mamirboy (Журнал математики и информатики, 2022)
Maqolada o’quvchilarga matematika fanini qiziqarli va tushunarli qilib o’qitish uchun o’quvchilar tomonidan yo’l qo’yiladigan xatoliklarga nisbatan matematik yumorlardan kasrlarni qisqartirish, kasrlarni qo’shish, logarifmlar, burchaklar yig’indisi sinusi tushunchalari misolida qanday qilib foydalanish haqida ma’lumotlar keltirilgan.