TALABALAR BILIMINI ORTTIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIK OMILLARNING AHAMIYATI.: Ergashev Ulug’bek Erkinovich. - Ergashev, Ulugbek (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning o‘quv jarayonida bilimini oshirishda innovatsion texnologik omillarning ahamiyati va ularning didaktik imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.