UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA MATEMATIKANI MUAMMOLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA O’QITISH METODIKASI - Parmonov, Abilqosim; Urazmetova , Mashxura (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu tezisda umumiy o’rta ta’lim maktablarida matematika fanini muammoli ta’lim texnologiyasidan foydalanib o’qitish haqida so’z borgan.