YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISHDAGI O‘RNI - Fayzullayev, Bo'riboy (Журнал математики и информатики, 2025)
Maqolada ta’lim texnologiyalari haqida ma’lumotlar, Ta’lim teхnologiyasini loyihalashtirishdagi asosiy konseptual yondashuvlar haqida asosiy tushunchalar keltirilgan.