SINUSLAR TEOREMASINING BA’ZI BIR ISBOTLARI VA UNING TADBIQLARI HAQIDA - Usarov, Sardor (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada maktab geometriya kusrida Sinuslar teoremasining isbotlari, uni qo’llash usullari va aynan ushbu kursda teoremani o’qitishning dolzarbligi keltirilgan