RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA KIMYO TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISH - Razakov, G’; Tuyg’unova, L (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada raqamli ta’lim muhitida umumiy o‘rta ta’lim muassasalarida kimyo oqitishning o‘ziga xos jihatlari, elektron o‘quv resurslari vositaida dars jarayonlarini tashkil etishga oid metodik tavsiyalar yoritilgan.