AXBOROT-LOYIHA TEXNOLOGIYASI TA’LIM OLUVCHILARDA AMALIY KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Joldasov, Ixtiyor (Журнал математики и информатики, 2023)
Mazkur maqolada professional ta’lim tizimida o‘quvchilarda amaliy kompetensiyalarini shakllashda axborot-loyiha texnologiyasidan foydalanishning usul va vositalari tahlil etilgan. Ta’limda raqamli texnologiyalardan foydalanish bo‘yicha taklif va tavsiyalar beriligan.