TO‘G‘RI TO‘RTBURCHAKLAR VA TRAPETSIYALAR UCHUN KVADRATUR FORMULALARINING ABSOLYUT XATOSINING - Turdiboyev, Sanjar; Abduxakimov, Saidaxmad (Журнал математики и информатики, 2023)
Biz ushbu ishda aniq integralni hisoblashda qo‘llaniladigan kvadratur formulalari o‘rganilgan va bu kvadratur formulalarining absolyut xatosi baholangan.