GRAFLAR NAZARIYASI YORDAMIDA MANTIQIY MASALALARNI YECHISH - Xoljigitov, Dilmurod; Isroilov, Ilyos (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada biz graflar nazariyasining paydo bo’lish tarixi haqida qisqacha ma’lumotlar keltirganmiz. Graflar yordamida mantiqiy masalalarni yechishning qulayligiga misollar keltirganmiz.