WEB-SAYTDA FOYDALANUVCHI MUHITNI TASHKIL ETISHIDA ZAMONAVIY TENDENSIYALAR - Mamatov, Jasur; Raxmonkulov , Feruz (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya. Maqolada veb-saytdan foydalanishni qulaylashtirish maqsadida muhit tashkil etish masalasi qaralgan va uning zarur bo’lgan pedagogik shart-sharoitlarni shakllantirish masalasi qaralgan.