MAKTABDA “MATEMATIKA FANINI NAZARIYA BILAN AMALYOTNING O’ZORO BOG’LIQLIGI TAMOYILI ASOSIDA O’QITISH ” METODIKASI - Ergashev, Jamshid; Usanov, Jahongir (Журнал математики и информатики, 2021)
Bu maqolada matematika fanining nazariya va amaliyotning bog’liqligining ahamiyati , nazariyani amaliyotga bog’lab o’qitisga doir tavsiyalar berilgan .