TENGSIZLIKLAR SISTEMASINING MANFIYMAS YECHIMLARI - Mirzaqulova, Mavluda (Журнал математики и информатики, 2024)
Tengsizliklar sistemasining manfiymas yechimlari. Chiziqli tenglamalar sistemasining manfiymas yechimlari.