VIYET TEOREMASI TARIXI VA UNING TADBIQLARI - Yodgorova, Shaxzoda (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada Viyet teoremasining kelib chiqish tarixi, isbotlari va uning qo’llanish usullari haqida bazi bir malumotlar keltirib o’tilgan