UCH O’LCHOVLI ARIFMETIK FAZO VA KVATERNIONLAR ALGEBRASI - Yodgorova, Shaxzoda (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqola Uch o’lchovli arifmetik fazo va Kvaternionlar algebrasi mavzusi haqida va uning ahamiyati keltirilgan