BA’ZI MATEMATIK HISOBLASHLARDA YOʻL QOʻYILADIGAN XATOLIKLAR - Abdullayev, Obid (Журнал математики и информатики, 2024)
Funksiyani tekshirishda oʻquvchilar tez-tez xatoga yoʻl qoʻyadilar. Bunda xatolar koʻproq funksiya hosilalaridan foydalanib, funksiya grafigini chizishda koʻrinadi.