OLTIN VA KUMUSH BIRIKMALARINING INSON HAYOTIDAGI AHAMIYATI - Rahmonova, Umida (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada oltin va kumush elementi, uning tabiatda tarqalishi, turmushda kerak bo‘ladigan birikmalari, insoniyat hayotidagi muhim ahamiyati , ishlatilishi va ehtimologiyasi haqida bayon qilingan.