MAHALLIY SHAROITDA O’SUVCHI ISIRIQ (P. HARMALA) VA KOVUL, KOVAR (CAPPARIS SPINOSA L.) O’SIMLIKLARINING BIOLOGIYASI VA DORIVORLIK XUSUSIYATLARI. - Joniqulov, Maruf (Мир исследований, 2021)
ushbu maqolada Isiriq (P. harmala), Kovul, kovar (Capparis spinosa L.) o’simliklarining biologik va dorivorlik xususiyatlari bayon etilgan.