KIMYOVIY TAJRIBALAR ASOSIDA KIMYO FANINI O‘QITISHNING METODOLOGIK ASOSLARI - Sarabayeva, Sarvinoz (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada asosan kimyo fanini o‘qitishda demonstratsion tajribalarni qo‘llash metodlarini nazariy asoslari keltirilgan.