O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI “QIZIL KITOBI”GA KIRITILGAN MURAKKABGULDOSHLAR OILASINI O’RGANISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR - Turakulova, Visola (Мир исследований, 2022)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi “Qizil kitobi”ga kiritilgan Murakkabguldoshlar oilasini o’rganish ta’lim jarayonining samaradorligini oshirishi to’g’risida hamda “Tarmoqlar” metodi haqida keltirilgan.