The power of artistic thinking: “Filologiyaning umumnazariy masalalari” mavzusida Xalqaro miqyosidagi ilmiy-amaliy konferensiya materiallari. -T.: VNESHINVESTPROM. 2021-yil - Turopova, Parizod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola Sharof Rashidov ijodini o'qganishga bag'shlangan