ДОСТОНЛАР ТИЛИГА ХОСЛАНГАН МАДАНИЙ БИРЛИКЛАРНИНГ ЛЕКСИК-СЕМАНТИК ХУСУСИЯТЛАРИ - fayzullayev, Baxodir (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ушбу мақолада “Холдорхон” достони тилида қўлланилган лексик маданий бирликларнинг семантик хусусиятлари, уларнинг турлари таҳлил қилинган.