Бадиий тафаккур ва шаклий ифода: Ўзбек тили ва адабиёти. – Тошкент, 2010. - № 3. –Б.54-55. - Aldashova, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyotshinoslik masalalari tahlil va tadqiq qilingan