IQBOL MIRZO SHE’RIYATINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Sayipova, Dilafruz (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Maqolada Iqbol Mirzo she’riyatining o’ziga xos xususiyatlari, shoir ijodidagi yangicha tashbehlar, she’rlaridagi ta’sirchanlik sabablari haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, she’rlaridan parchalar tahlil qilinadi.