УСТОЗИМ ҲАҚИДА ЁКИ АЙТА ОЛМАГАН ДИЛ СЎЗЛАРИМ - soatova, nodira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Бугунги кунда филология фанлари доктори, профессор Саидбек Рустамович Ҳасанов хотирасини эъзозлаш ва қадрлаш мақсадида нашр қилишга тайёрланадиган бу китобни тўплаш ва нашрга тайёрлаш шогирдлари қаторида менга ҳам насиб этганидан қанчалик ғурурлансам, Устозим орамизда йўқлигидан шу қадар изтиробга тушаман. Қанийди, шундай тантали кунда биз шогирдлари, фарзандлари, қолаверса илм фан ривожи учун Устозим ҳаёт бўлсалар