MUSTAQILLIK DAVRI O’ZBEK ADABIYOTNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Shukurova, Risgul (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya. Milliy istiqlol davri adabiyoti fani mustaqillik mevasi hisoblanadi. O„z nomidan ham ko„rinib turibdiki, mazkur fan O„zbekiston respublikasi mustaqillik odimlarini tashlay boshlagan davr adabiy hayoti haqida ma‟lumot berilgan.