CHATISHMA IBORALARNING TILIMIZDAGI XUSUSIYATLARI - Abdujalilova, Feruza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chalishma iboralar va ulaming tilimizdagi xususiyatlari haqida fikr yuritiladi. Frazcologik chatishmalaming o’z va ко ’chma ma noda kelishi tahlilga tortilgan.