O ’zbek adabiy tanqidchiligining o ’ziga xos xususiyatlari yuzasidan ba’zi mulohazalar - Tulishova, Gulzina (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada O ’zbek adabiy tanqidchiligining o ’ziga xos xususiyatlari yuzasidan ba’zi mulohazalar tahlil qilingan