ЧЎЛПОННИНГ “ҚОР ҚЎЙНИДА ЛОЛА” ҲИКОЯСИ МАТНИДАГИ ТАҲРИРИЙ ЎЗГАРИШЛАР ҲАҚИДА: ЧЎЛПОННИНГ “ҚОР ҚЎЙНИДА ЛОЛА” ҲИКОЯСИ МАТНИДАГИ ТАҲРИРИЙ ЎЗГАРИШЛАР ҲАҚИДА - Quronov, Dilmurod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan