профессор Худайберган Жўраевнинг 80 йиллик юбилейига бағишланган илмий-амалий анжуман "УМУМФИЛОЛОГИК ТАДҚИҚОТЛАР: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР" мавзусидаги конференция - tursinpo’latov, mardonqul (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Тўплам филология фанлари номзоди, профессор Худайберган Жўраевнинг 80 йиллик юбилейи муносабати билан чоп этилган бўлиб, ундан филология фанлари ҳамда уларни ўқитиш билан боғлиқ бўлган муаммоларга бағишланган илмий ва илмий – методик мавзуидаги мақолалар ўрин эгаллади.