Amir Temur va Mirzo Ulug‘bek davrida ijtimoiy-iqtisodiy hayot - Xolmurodov, Dilshod; Qodirov, Daler (Журнал истории и общества, 2021)
Ushbu maqola Amir Temur va Mirzo Ulug‘bek davrida ijtimoiy-iqtisodiy hayoti tahlil qilingan.