Олий таълимда инновацион жараёнлар - замонавий билим беришнинг воситаси сифатида - amanlaev, Adlurasul (Журнал истории и общества, 2021)
Мазкур мақолада олий таълим тизимидаги инновацион жараёнлар ва уларнинг ўзига хос хусусиятлари баён қилинган.Шунингдек, “новация” ва “инновация” тушунчалари ўртасидаги асосий фарқлари кўрсатилиб,уларнинг таълим жараёнидаги ўрни таҳлил қилинган.