ISTIQLOL YILLARIDA O’ZBEKISTONDA MUZEYLAR VA MUZEY ISHINING ISLOH QILINISHI XUSUSIDA - Xaydarova, Yodgora (Журнал истории и общества, 2022)
Mazkur maqolada O’zbekiston Respublikasida muzeylar va muzey ishining isloh qilinishi xususida so’z yuritiladi. Shuningdek unda hukumatimiz tomonidan istiqlol yillarida ko‘p yillik merosni o‘zida mujassam etgan muzeylarni tashkil etish bo‘yicha ko’plab ijobiy ishlar amalga oshirilganligi xususidagi tadqiqotchining fikr-mulohazalari o’rin olgan.