“BOBURNOMA”DA FORSCHA OLD QO’SHIMCHALARNING QO’LLANILISHI VA MA’NOLARI - Abduvalie, Abdulhamid (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Hozirgi zamonda ta’lim va tarbiyani bir – biridan ayro tasavvur qilib bo’lmaydi. O’z navbatida til va adabiyot o’qituvchisidan ta’lim – tarbiyani ko’kaldoshdek qilib o’tish talab etiladi.