KONSEPT TUSHUNCHASI - Raxmonova, Yulduz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Professor N.Mahmudov lingvokulturologiyada (lingvomadaniyat) konseptning о‘rganilishi xususida shunday yozadi: “Lingvokulturologik tadqiqotlarda aynan konseptning ifodalanishi muammolariga juda katta e’tibor qaratilmoqda, internet materiallari bilan tanishganda, masalan, Rossiyadagi tilshunoslikda bu yо’nalish nihoyatda keng tarqalganini kо’rish mumkin, bu boradagi ishlarni sanab, sanog‘iga yetish mushkul.