BADIIY TARJIMADA PORTRET TASVIRINING MILLIY-MADANIY TA'SIRINI IFODALANISHI - Yuldosheva, Mamura (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Mazkur maqola badiiy tarjimada portret tasvirining milliy-madaniy ta'sirini ifodalanishiga bag’ishlanadi. Shuningdek maqola davomida tarjimaning madaniyat va millat tushunchalari bilan uzviy bo’g’liqligini ko’rsatadi.