Nilufar BOSHLANG'ICH TA'LIMDA INGLIZ TILNI RIVOJLANTIRISH: BOSHLANG'ICH TA'LIMDA INGLIZ TILNI RIVOJLANTIRISH - Qosimova, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda o'quvchilarning til o'rganishga bo'lgan qiziqishini oshirish uchun ingliz tili o'qitishning samarali, zamonaviy va innovatsion metodlari haqida to'xtalib o'tiladi.