xilola PEDAGOGIKA UNIVERSITETI TALABALARINING KREDITMODULLI TA'LIM TEXNOLOGIYASI ASOSIDA CHET TILI KOMMUNIKATIV USLUBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHNING DIDAKTIK ASOSLARI: PEDAGOGIKA UNIVERSITETI TALABALARINING KREDITMODULLI TA'LIM TEXNOLOGIYASI ASOSIDA CHET TILI KOMMUNIKATIV USLUBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHNING DIDAKTIK ASOSLARI - Pulatova, Xilola (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ma'lumki, har qanday universitet talabalarining kasbiy kompetentligini shakllantirish darajasi va bizning pedagogik universitetimizda o'quv jarayonining samaradorligi bilan belgilanadi. Shu munosabat bilan shaxsga yo'naltirilgan modulli o'quv texnologiyasi va fanning asosiy o'quv-uslubiy majmuasining tarkibiy qismlari sifatida reyting nazorati tizimi asosida o'rganilayotgan fan bo'yicha kurs o'quv dasturini takomillashtirishga ehtiyoj ortib bormoqda.