A TABIAT HODISASI” ARXISEMALI MAQOLLARNING SEMANTIK MAYDONI: TABIAT HODISASI” ARXISEMALI MAQOLLARNING SEMANTIK MAYDONI - Normamatov, O’ral (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada tabiat hodisali paremalarning satx maydoni o’rganilib, o‘zbek tilshunosligida maqollarning sistemaviy asosda tadqiq etilishi va ularning semantik xususiyatlarini to‘laqonli yoritish katta ilmiy va amaliy ahamiyatga ega ekanligi faktik misollar asosida tahlilga tortilgan.