Shahnoza O’ZBEK VA INGLIZ ETIMOLOGIYASI: O’ZBEK VA INGLIZ ETIMOLOGIYASI - Jumaqulova, Shaxnoza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu tezisda tilshunoslikning etimologiya bo’limi haqida so’z yuritiladi, shuningdek, etimon hamda uning turlari haqida qisqacha ma’lumot berilgan.