Boymatov MAKTAB O’QUVCHILARIDA TANQIDIY FIKRLASHNI SHAKLLANTIRISH: MAKTAB O’QUVCHILARIDA TANQIDIY FIKRLASHNI SHAKLLANTIRISH - Boymatov, Abdujabbor (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqola bugungi axborotlashgan davrda tanqidiy fikrlashning muhimligi va ahamiyati, maktab o’quvchilarida ingliz tilini o’qitish orqali tanqidiy fikrlash qobiliyatini shakllantirish masalalarini yoritishga qaratilgan, hamda shu bilan birgalikda tanqidiy fikrlashni rivojlantirish usullari hamda ularning ahamiyati haqida ham to’xtalib o’tilgan.