CHET TIL O’QITISHNI RIVOJLANTIRISH YO'LIDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR: CHET TIL O’QITISHNI RIVOJLANTIRISH YO'LIDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR - Berdiyeva, Dildora (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqola bugungi kunda yosh avlodning ta'lim olish tizimi xususan xorijiy tillar sohasiga bo'lgan etibor va bu tizimda qilinayotgan islohotlar